Avonlea Convention 2005

AvCon2005 logo Az AvCon 2005 (Avonlea Convention 2005 - Avonlea Konferencia) egy konferencia, összejövetel volt rajongóktól rajongóknak, mely második alkalommal került megrendezésre 2005. július 29-31. között a Black Creek Pioneer Village nevű falumúzeumban, Torontóban, Kanadában. Körülbelül 30-40 rajongó vett rajta részt, akik az USA-ból, Kanadából, Magyarországról és Guatemalából jöttek. Ezenkívül néhány meghívott vendég is emelte az esemény hangulatát: Mag Ruffman (Olivia Dale), Lynda Naranjo (öltözködéses előadás), John Welsman (zeneszerző), Alexandra Heilbron (írónő), James O'Regan (Abner Jeffries). A 3 napos találkozó részét képezte egy egész napos látogatás több forgatási helyszínen, illetve egy jótékonysági aukció is.

A találkozó programjai

A 3 nap programjának, illetve egyéb AvConhoz kapcsolódó programok rövid beszámolója.

Napló

Nem szoktam naplót írni, de az út alatt akadt pár este, mikor volt egy kis időm, és hogy ne vesszen kárba, leírtam néhány nap élményeit. Az első 3 nap, valamint augusztus elsejének naplója kint született, friss élmények alapján. A többi nap eseményeit emlékekből, itthon foglaltam írásba.

Képgaléria

Egy speciális megoldást használtam a nagy mennyiségű kép kényelmes nézegetéséhez: ez a diavetítés. A legjobb teljesítmény és élmény eléréséhez kérlek olvasd el a leírást a diavetítőről és utána a beállítások link segítségével igazítsd igényeidhez a paramétereket. Figyelem! A diavetítő alkalmazás frissítésen esett át, mindenképpen olvasd el a leírást, mielőtt használnád!

Figyelem! A King-tanya magántulajdon, tilos rajta az átjárás, látogatásunkat előre egyeztettük a tulajdonos McDougall-családdal.

Videók

Linkek