Avonlea Convention 2004

Az AvCon 2004 (Avonlea Convention - Avonlea Konferencia) egy konferencia, összejövetel volt rajongóktól rajongóknak és 2004. július 24-25-én került megrendezésre a Black Creek Pioneer Village-ben, Torontóban, Kanadában. Körülbelül 40-50 rajongó vett rajta részt az USA-ból, Kanadából, Magyarországról. Továbbá a Sullivan Entertainment feje, Kevin Sullivan, 3 színész a stábból, R. H. Thomson (Jasper Dale), Harmony Cramp (Cecily#1) és Michael Mahonen (Gus Pike) jött még el.

AvCon2004 logo A kétnapos eseményen beszélgettünk a meghívott vendégekkel, diavetítést néztünk, melyet Professor M. Lindsay Lambert, a torontói Magic Lanter Society elnöke prezentált, egy ún. Undressing History bemutatót tekinthettünk meg a 19th századi ruhákról, öltözködésről, melyet a Black Creek Pioneer Village mutatott be és egy Anne/Avonlea termékeket, gyűjteményeket elárverező aukción vehettünk részt. Az árverésvezető egy profi, Mike Matthews volt, aki már árverésvezetőt alakított kettő Váratlan utazás epizódban is (Abigail néni kérője és Barátok és rokonok). Az árverésen befolyt összegből 800-800 dollárral támogatta az AvCon a Make-A-Wish Alapítvány nevű szervezetet, amely halálos beteg gyerekek kívánságait teljesíti, továbbá az American Cancer Societyt, mely szervezet a rákkal kapcsolatos megelőzésekben vállal nagy szerepet.

További információkat találhattok a hivatalos AvCon weboldalon és a hivatalos AvCon kiadványban.

Az AvCon 2004 után Kevin Sullivan küldött egy üzenetet az AvCont szervező bizottságnak az eseményről. Nagyon örült, hogy részt vehetett, és megköszönte a szervezést. Megengedte levelének publikálását, így Ti is elolvashatjátok itt. Ezenkívül a Sullivan Entertainment hivatalos weboldalán is található egy kis beszámoló a rendezvényről. Ms. AvCon pedig, aki Shellyként is ismert, írt egy nagyon részletes beszámolót az AvCon 2004-ről. Olvasd el, megéri (angolul van). Az Avonlea Konferencia alatt Krisával sok kedves, barátságos, aranyos emberrel találkoztunk. Szeretnénk egy hatalmas köszönömöt mondani ezen személyeknek.

Ez a weboldal egy képes beszámoló az AvCon 2004-ről több száz képpel és néhány rövidebb videóklippel. A beszámoló nemcsak avconos képeket tartalmaz, hanem egyéb helyszínekről is készítettünk képeket, mivel az egész utazás alatt nálam volt a fényképezőgépem. ;-)

Képgaléria

Egy speciális megoldást használtam a nagy mennyiségű kép kényelmes nézegetéséhez: ez a diavetítés. A legjobb teljesítmény és élmény eléréséhez kérlek olvasd el a rövid leírást a diavetítőről és utána a beállítások link segítségével igazítsd igényeidhez a paramétereket.

Videóklipek

Linkek