Feladó : Kevin Sullivan
Dátum : Tuesday, July 27, 2004 11:18 PM
Címzett : muppets123
Tárgy : AVCON

Kedves Ruth - Nem tudom elmondani, mennyire örültem, mikor láttam, hogy a Konferenciátok ekkora siker lett. Ragyogó időtök volt és a résztvevők is nagyon elragadóak voltak. Őszintén egy élmény volt részt venni rajta. A beszélgetés visszahozta a régi emlékeimet. Vicces dolog, hogy amikor egy sorozatot készítek, azonnal elfelejtek mindent, ami vele kapcsolatos. Csak a fontosabb mozzanatokra emlékszem. Csodálatos volt újból egy pillanatot elkapni Avonlea-ből a lelkes tekinteteken keresztül. A gyermekeim hirtelen elkezdtek érdeklődni a munkámról, és arra kértek, nézzünk meg pár epizódot otthon szombat este. És nagyon élvezték! Szóval felülkerekedtek az érdektelenségükön... nagy lökést adva az önbizalmamnak mesemondás terén, amely néha elmarad itthon.

Köszönöm neked és a társaidnak, hogy ennyire lenyűgözően szervezettek, jól informáltak és szenvedélyesek voltatok. Nagyon remélem, hogy más rajongók is tudomást szereznek az eseményről, és lesz lehetőségetek újból megrendezni azt. A lelkesedésetek egészen fertőző. A többi szereplő, akik nem tudtak most eljönni, talán kedvet kapnak azoktól, akik itt voltak és legközelebb talán el tudnak mások is jönni.

A legjobbakat kívánom nektek. Csodálatos volt csatlakozni. Kérlek tolmácsold (nyugodtan küldd tovább a levelemet) jó kívánságaimat Kittynek, Chris-nek és a csapat többi tagjának, akik az AvConból valóságot csináltak.

Szeretettel,
Kevin Sullivan

A levél eredeti nyelven itt olvasható.