Kevin Sullivan Magyarországon járt

Kevin Sullivan Egy tévés konferencia miatt június közepén Magyarországra látogatott 3 napra Kevin Sullivan, a Váratlan utazás és az Anne rendezője, producere, írója. 2009. június 16-án, kedden a késő délutáni órákban az Aranytíz nevű helyen egy különleges VU-találkozó keretein belül találkozni is lehetett Kevinnel.

A találkozó délután négy órakor kezdődött, akkor volt a kapunyitás. Kezdetben csak pár rajongó jelent meg, apránként szállingóztak a többiek. Mivel a 5 óra előtt is még sokan hiányoztak azok közül, akik megígérték, hogy jönnek, a program kicsit csúszott, és 5 óra helyett végül háromnegyed hatkor kezdődött el. Kevin kezdetben a Váratlan utazás születéséről, hátteréről beszélt, majd egy félórás videóprezentációval emlékezett vissza a sorozat egyes pillanataira, vicces jeleneteire.

Este 7 körül lett vége a prezentációnak, ekkor jött a kérdések-válaszok rész, ahol a rajongók kérdezhettek Kevintől. A kezdeti bizonytalanság után jöttek is a kérdések, ki angolul, ki tolmács (Évi) segítségével magyarul kérdezett, Kevin pedig nagyon részletesen választolt minden kérdésre. Megtudhattuk, hogy szépen halad a VU első évadjainak digitalizálása, hogy aztán szélesvásznú kiadásként jelenjen meg olyan extrákkal, amiket eddig még nem láthattak az Avonlea-rajongók. Kevin beszélt aktuális munkáiról is, és a magyar rajongóknak talán legfontosabb témáról, hogy mi a helyzet a magyar DVD-kiadásokkal. Egyelőre még mindig nincs se Anne-, se VU-DVD magyarul, de jól haladnak a tárgyalások egy magyar partnerral, így a remény még mindig megvan, hogy egy nap a magyar rajongók is megvásárolhatják kedvenc sorozataikat magyarul.

Miután elfogytak a kérdések, fotózkodni (köszönet Protnak) lehetett Kevinnel, illetve sokan kértek tőle autogramot is. Az esemény negyed kilenc körül ért végét, bár többen még szívesen maradtak volna. :)

Kevin nagyon jól érezte magát, ugyan mindig is tudta, mennyire lelkesek a magyar rajongók, de most ezt élőben is tapasztalhatta. Nem ígért semmit, de ki tudja... talán egyszer még eljön Magyarországra, ha máskor is Európában jár, hátha akkor azok is találkozhatnak vele, akik most nem tudtak... ;)

Fotók

A találkozóról készült képek itt tekinthetők meg. A fényképezésért köszönet Protnak!

Kevin és rajongók

Kevin Sullivan köszönőlevele

Feladó: Kevin Sullivan
Dátum: Wednesday, June 17, 2009 18:16
Tárgy: Many thanks for such an extraordinary evening

Hi Zsolt - I wanted to thank you for your very kind gifts of wine and chocolate that you so graciously left me with last evening. They will be much enjoyed at home and with Sullivan staff.

It was a delightful evening and the crowd you assembled were enthusiastic and inspiring. They were a rapt audience and it was a wonderful pleasure to speak to them. They were so sincere and genuine.

Thank you for going to such trouble with equipment etc.
We've met with the DVD distributor today and I am enthusiastic we can work things out.

Would it be possible to get some of the photography from last night. Mark would like to post the event on our site and do some pre-promotion for AVCON 09 with previous interviews etc.

A group photo plus some of the good individual photos would be great to have if you are able to send them to me.

Thanks again Zsolt. See you in Toronto. Budapest is incredibly beautiful with fine weather today.

Best,
Kevin

Feladó: Kevin Sullivan
Dátum: 2009. június 17., szerda, 18:16
Tárgy: Köszönöm ezt a különleges estét

Helló Zsolt. Szeretném megköszönni a nagyon kedves ajándékokat, a bort és a csokit, amit olyan barátságosan adtál tegnap este. Otthon a Sullivan-csapattal lesz a legjobb elfogyasztani ezeket.

Egy nagyon elragadó este volt a tegnapi, a tömeg pedig, amit összehoztál lelkes és inspiráló. Csodálatos öröm volt ilyen elmélyült közönségnek beszélni. Annyira őszinték és eredetiek voltak.

Köszönöm, hogy foglalkoztál a technikával, stb.
Találkoztunk ma a DVD-terjesztővel, és lelkes vagyok, hogy alakul a helyzet. (szerk. A magyar nyelvű DVD-kre utalt Kevin.)

Lehetséges, hogy megkapjunk pár fotót a tegnap estéről? Mark (szerk. Kevin kollegája) szeretné feltenni a weboldalunkra az eseményt és szeretne csinálni egy kis előpromóciót az AvCon 2009-nek korábbi interjúkkal.

Egy csoportkép plusz néhány jól sikerült egyedi fotó megfelel, ha tudnál nekem küldeni belőlük.

Köszönöm még egyszer, Zsolt. Viszlát Torontóban! Budapest hihetetlenül gyönyörű a mai szép időben.

a legjobbakat,
Kevin

Fórum a hírrel kapcsolatban.

Cikk a találkozóról a Sullivan Ent. oldalán.

Sok fotó készült, aki szeretné publikálni a képeit, az vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben.