Szerzői jogok

Az Avonlea.hu egy nemhivatalos rajongói oldal, amely más rajongók szórakoztatása céljából készült. Az oldal üzemeltetője nem szándékozik törvényt sérteni, megszegni a másolási- és szerzői jogokat (copyright).

A Road to Avonlea márkanév és logó a Sullivan Entertainment Inc. tulajdona. A weboldalon levő Váratlan utazáshoz kapcsolódó fotók, videók és hangfájlok tulajdonosa, szerzői jogainak birtokosa a Sullivan Entertainment Inc. Ezen anyagok használatát az oldal üzemeltetőjének megengedte a Sullivan Entertainment Inc. Az oldalon található néhány képnek és videónak a szerzői joga a CBC (Canadian Broadcast Channel), valamint a Disney Channel tulajdonába tartozik, bár néhány kép közülük a neten található rajongói oldalakról (Mikio, Tim H. Tran, Karen, Wisteria stb.) származik. Képek találhatók az oldalon kedvcsinálónak, ismertetőnek az Avonlea Albumból (szerkesztő: Fiona McHugh), melynek kiadója a Firefly Books Ltd. (250 Sparks Ave., Willowdale, Ontario, M2H 2S4). A képeskönyv megvásárolható néhány offline boltban. A weboldalon hanganyagok is találhatók az Anne of Green Gables CD-ről, az Anne of Green Gables: The Continuing Story CD-ről, valamint a Road to Avonlea CD-ről. Ezek a hanganyagok kizárólag kedvcsinálónak, ajánlónak vannak felrakva MP3-formátumban. Ezen MP3-fájlok meghallgatás után törlendők. Másolásuk, terjesztésük, birtoklásuk (az eredeti CD-k hiányában) tilos! A CD-k beszerezhetők többek között a Sullivan Shop online boltban.

Az Avonlea.hu weboldal azon tartalma, amelyre nem terjed ki a fent említett szervezetek szerzői joga, az üzemeltető, Kozák Zsolt tulajdonába tartozik és a szerzői jog védelme alatt áll. A weboldal tartalmát engedély nélkül lemásolni, máshol felhasználni tilos! Az oldalon található képek akkor használhatók fel, ha a felhasználó arra engedélyt kapott és a forrás (http://avonlea.hu) megjelölésre kerül.