Keresd a párját!

A játék a klasszikus Keresd a párját nevű memóriajáték háttérképpel megfűszerezve. Többféle kép van, azok véletlenszerűen kerülnek be a játék hátterének. Kettesével kell a lapokat felfordítani, ha a felfordított 2 lap egyezik, akkor eltűnnek mindketten, ha nem egyeznek, akkor visszafordulnak. A játék méri az időt és a fordítások számát is. Az utolsó legjobb eredményt /itt a legkevesebb fordítás alapján legjobb az eredmény/ eltárolja a böngésző. Ha minden lap eltűnt, a lapok mögötti háttérkép teljes egészében látható lesz, az óra pedig leáll.

2 szint közül lehet választani: könnyű és nehéz. A könnyű verzióban 18 pár képet, a nehézben 35-öt kell összepárosítani. A fordítások száma és a játék alatt eltelt idő szorzata egy pontszámot ad. Minél kevesebb ez a pontszám, annál jobb az eredmény. A legjobb 20 játékos bejut a TOP20-ba.

Ha szeretnél a pontjaiddal nevezni a TOP-listába, akkor be kell lépned a site-ra a felhasználói neveddel. Ha nem vagy regisztrálva, és nem is szeretnél regisztrálni, akkor is játszhatsz, de a pontjaid nem kerülnek nyilvántartásba, azaz nem kerülsz be a TOP-listába.

A játék indításához kattints a könnyebb vagy a nehezebb verzió linkjére.
Figyelem! A játék egy úgynevezett pop-up (felbukkanó) ablakban jelenik meg. Ha le vannak tiltva a pop-up ablakok, NEM fog működni. Ez esetben engedélyezni kell a pop-up ablakokat.