Avonlea Convention 2007

AvCon2007 logo Az AvCon 2007 (Avonlea Convention 2007 - Avonlea Konferencia) egy konferencia, összejövetel rajongóktól rajongóknak, mely harmadik alkalommal került megrendezésre 2007. július 27-29. között a Black Creek Pioneer Village nevű falumúzeumban, illetve a Royal Ontario Museumban Torontóban, Kanadában.

A találkozó programjai

Az első napon Dan Matthews vezetésével látogattunk meg forgatási helyszíneket, valamint a Sullivan Entertainment stúdióját. A második napon több meghívott vendég is részt vett: Kevin McCabe-bel (az egyik LMM-könyv szerzője), James O'Regannel (Abner Jeffries), Ian D. Clarkkal (Simon Tremayne), Mickey Mahonennel (Gus Pike) és a zeneszerző John Welsmannel találkozhattak a rajongók. A harmadik napon a már szokásosnak mondható Avonlea-aukció volt az egyik program a Royal Ontario Museumban. Majd az aukció után Mag Ruffman (Olivia Dale) és Kevin Sullivan producer tartott egy-egy előadást.

Képgaléria

Egy speciális megoldást használtam a nagy mennyiségű kép kényelmes nézegetéséhez: ez a diavetítés. A legjobb teljesítmény és élmény eléréséhez kérlek olvasd el a leírást a diavetítőről és utána a beállítások link segítségével igazítsd igényeidhez a paramétereket.

Figyelem! A King-tanya magántulajdon, tilos rajta az átjárás, látogatásunkat előre egyeztettük a tulajdonos McDougall-családdal.

További képek az utazás oldalán találhatók.

Interjú

Linkek