Hírlevél nyereményjáték

A játék nyertesei

A három választható hűtőmágnest a következő három szerencsés nyerte (kiértesítésük folyamatban van):

 • kacifant (azonosító: 5306)
 • -viktória- (azonosító: 3421)
 • amary (azonosító: 2690) (nem válaszolt a megkeresésre)
A kettő pótnyertes arra az esetre, ha a fenti nyertesek közül nem válaszolna valaki a megkeresésre:
 • Papír (azonosító: 1988) (nem válaszolt a megkeresésre)
 • timcso84 (azonosító: 4445) (nem válaszolt a megkeresésre)

Az se keseredjen el, aki most nem nyert, a jövőben is lesznek játékok az Avonlea.hu-n, érdemes feliratkozni a hírlevélre és olvasni is azt rendszeresen. ;)

A nyereményjáték sorsolásának részletei

A sorsoláshoz használt megoldás átlátható, reprodukálható, de mégis a véletlenen alapul.

Az Avonlea.hu minden regisztrálója rendelkezik azonosítóval. Ez az azonosító (Avonlea.hu azonosító) a Saját oldalam lapon ellenőrizhető a Regisztrációs adatok között. Az azonosítók listája publikus, a sorsolás előtt megismerhető lesz, mivel a játék lezárása után, pénteken ki fog ide kerülni. Vagyis mindenki ellenőrizheti, hogy bekerült-e a sorsolásba.

Az sorsolás az ötöslottó sorsolása (szombat este 7 óra) után kerül lebonyolításra. Egy ún. pszeudo-véletlenszám generátoron alapuló algoritmus az ötöslottó-sorsolás 5 száma alapján 5 azonosítót, azaz 5 résztvevőt válogat ki a nyereménysorsolásban résztvevők közül. A kisorsolt 2., 3., 4. résztvevő nyeri az 1-1 hűtőmágnest. Az 1. és 5. résztvevő 1-1 pótnyertes lesz, amennyiben valaki nem jelentkezne a nyereményéért.

A pszeudo-véletlenszám generátor biztosítja azt, hogy a sorosolás eredményei reprodukálhatóak a bemenő paraméterek (a résztvevők listája és a generátort inicializáló számok) ismeretében, így a sorsoló algoritmus birtokában bárki meggyőződhet róla, hogy a sorsolás tiszta volt, azon minden résztvevő egyenlő eséllyel indult.

Kérdésed van? Olvass tovább!

Ezek közül az egyedi hűtőmágnesek közül választhatsz, ha neked kedvez a szerencse.

Játékszabályzat

 1. A nyereményjáték szervezője: Kozák Zsolt (továbbiakban Szervező).
 2. A játékban az Avonlea.hu magyar látogatói vehetnek részt, azaz az Avonlea.hu magyar verziójában regisztált látogatók.
 3. A játékban részvétel feltétele, hogy a résztvevő (továbbiakban Játékos) a játék zárásának időpontjában az Avonlea.hu regisztrált látogatója legyen, legyen feliratkozva az Avonlea.hu hírlevelére, a feliratkozása érvényes e-mail címmel történjen (nem számít érvényesnek az az e-mail cím, amiről bármilyen oknál fogva visszapattannak a levelek).
 4. A játék indulása: 2013. október 5., 19 óra
 5. A játék zárása: 2013. október 25., 10 óra
 6. A sorsolás és eredményhirdetés időpontja: 2013. október 27. vasárnap, 20 óra.
 7. A játék nyereménye 1-1 darab, tetszőleges hűtőmágnes a lenti 10 minta közül. Három nyertes kerül kisorsolásra.
 8. A nyeremény pénzre nem váltható. A nyeremény szállításának költségét a Szervező állja.
 9. Amennyiben a nyertes nem válaszol a Szervező megkeresésére 5 munkanapon belül, úgy Szervező másik nyertest hirdet.
 10. A kisorsolt díjak nyerteseinek becenevét közzéteszi a Szervező ezen az oldalon.

Adatkezelési tájékoztató

A játékra az Avonlea.hu általános adatvédelmi irányelvei érvényesek.

Gyakran ismételt kérdések

1. Regisztrált látogató vagyok évek óta, kapom is a hírlevelet rendszeresen. Mit kell tennem, hogy indulhassak a játékban?
Semmi tennivalód, automatikusan bekerülsz a nyereménysorsolásba.
2. Regisztrált látgató vagyok, régebben kaptam is a hírlevelet, de egy ideje már nem kapom. Mi a teendőm, hogy nyerhessek?
Valószínűleg nem él az e-mail címed. Lépj be a Saját oldalam lapra, változtass e-mail címet, ellenőrizd, hogy be van-e pipálva a Szeretnék hírlevél formájában értesítést kapni választódoboz. Ha nem tudsz belépni, mert nem emlékszel a belépéshez szükséges nevedre, jelszavadra, írj e-mailt vagy regisztrálj újból.
3. Még nem regisztráltam itt, hírlevelet sem kapok, de szeretnék nyerni egy hűtőmágnest!
Regisztrálj, pipáld be a Szeretnék hírlevél formájában értesítést kapni választódobozt, és máris van esélyed a nyerésre.
4. Milyen sűrűn küldesz hírlevelet, miért iratkozzam fel a hírlevélre?
Azért iratkozz fel, hogy első kézből kaphass értesítést a sorozattal, Avonlea világával vagy a weboldallal kapcsolatos hírekről, eseményekről, összejövetelekről. Hírlevelet akkor küldök, ha valami változás történt az oldalon, valami esemény készül (találkozó például) vagy valami fontos hír jutott a tudomásomra a sorozattal kapcsolatban (pl. DVD-kiadás, tévés ismétlés). Havonta maximum 1-2 hírlevelet szoktam küldeni, de néha 1-2 hónapig semmi. Nem küldök csatolt állományokat, tehát nem terhelem senki postaládáját feleslegesen. Nem küldök spamet sem.
5. Le lehet iratkozni a hírlevélről?
A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni. Be kell lépni a Saját oldalam lapra, és az Adatok módosítása oldalon keresztül le lehet iratkozni.
6. További kérdésed van?
Tedd fel e-mailben!

Választható hűtőmágnesek

Tovább a hírlevél regisztrációhoz!