Regisztráció az Avonlea.hu weboldalra és a hírlevélre

Itt tudod regisztrálni magad az Avonlea.hu weboldalra, illetve ha szeretnél az Avonlea.hu rendszeres hírleveléből értesülni a sorozattal kapcsolatos hírekről, információkról, eseményekről, akkor szintén regisztrálnod kell. Regisztráció nélkül nem tudsz írni a fórumba, de más szolgáltatásokat sem használhatsz. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, nyugodtan regisztráld magad. Felhasználói neved bármi lehet, de célszerű egy rövidebb, becenévszerű nevet választani. Minden adat kitöltése kötelező!

Regisztrációdat aktiválni kell majd, ezért egy működő e-mail címet adj meg, arra fog elmenni az aktiváláshoz szükséges kód. Ha nincs még e-mail címed, csinálj egyet! Számos ingyenes webes levelezőrendszer létezik a neten. Tudom ajánlani a Gmail vagy az Indamail szolgáltatásait. Egy perc alatt tud náluk bárki e-mail címet kreálni.

Ha Gmailt használsz, kérlek olvasd el ezt a leírást, különben elképzelhető, hogy a hírleveleket nem fogod a postafiókodban megtalálni.

Avonlea.hu regisztráció
  1. Szeretnék hírlevél formájában értesítést kapni az Avonlea világával, a Váratlan utazással és a weboldallal kapcsolatos hírekről, érdekességekről, eseményekről, reklámokról.
  2. Adatkezelési tájékoztató