Váratlan utazás-maraton, azaz közös mozizás ismét

2013. 01. 03.
Ismét Váratlan utazás-maraton lesz, azaz egy VU-találkozó keretén belül együtt ismét megnézünk pár epizódot a felújított első évadból. Részletek és szavazás az időpontról itt.

3 hozzászólás Új hozzászólás
3 | Zsolt 2013. 01. 15. 08:33
Válasz Quentaro (2013. 01. 14. 12:33) hozzászólására:
Szia!

A Facebookon is meg szoktam hirdetni a találkozót, illetve az elsődleges forrás ez az oldal, valamint az Avonlea.hu hírlevél.

A résztvevők száma változó, voltunk már 50-en, 100-an is hasonló találkozón, legutóbb a VU-maratonon olyan 30-an lehettünk.

A találkozóról itt találhatsz még részleteket:
http://avonlea.hu/fans/party/

Illetve érdmemes átolvasni a kapcsolódó fórumot: http://avonlea.hu/forum?action=2&threadID=437 , szerintem ott minden kérdésedre megtalálod a választ (hogyan szokott zajlani, mennyi kaját hozzál stb.). Ha marad kérdésed, akkor persze szívesen válaszolok.

Nem kell izgulni vagy félni, nem szoktunk bántani senkit.
 
2 | Quentaro 2013. 01. 14. 12:33
Válasz Quentaro (2013. 01. 14. 12:33) hozzászólására:
Szia! Az a véleményem, hogy ez egy hír. Ez az esemény a forgalmazó (FB) oldalán és másutt is meghirdetésre kerül? A kérdés lényege, hogy hány emberre lehet számítani?
Régóta tervezem, hogy megyek egy ilyen jellegű találkozóra. Kölyökkoromban nagyon tetszett a sorozat, és a Story-n láttam néhány epizódot, és hozza a fílinget most is.
Más közösségileg megnézni egy filmet (és nincs meg itthon a sorozat), ezért szeretek moziba járni, a közönség reagál a történésekre - más a hangulat. Illetve itt gondolom néhányan elmondják a gondolataikat az epizódokról stb. Kíváncsi vagyok más rajongókra is, hogy... mit esznek. Apropó: mit kell vinni, illetve milyen értékben?

Nem vagyok egy... közösségileg fejlett egyén, ezért ilyen szitukban sajnos jópofizás, és fecsegés helyett leginkább feszengek - ezt azért írom, hogy nehogy bunkónak nézzetek, vagy ilyesmi. Mi az eljárás a talikon - Bemutatkoztok egymásnak, az új emberek beszélnek magukról, vagy csak úgy ott van mindenki?

Elnézést kérek a nyarvogásért, ebből kiderül nekem, hogy álltok egy nyarvogóhoz (új emberhez), de nem akarom túlbonyolítani, meg plusz figyelmet se, csak infót, hogy mi szokott lenni, hogy ha rászánom magam a menésre, ne izguljam szét az agyamat.
Ha úgy alakul, úgyis lesznek még kérdéseim. Szép napot!
 
1 | Zsolt 2013. 01. 03. 18:00
Válasz Quentaro (2013. 01. 14. 12:33) hozzászólására:
Mi a véleményed a hírrel kapcsolatban?