Régi weboldalak archívuma

2008. 04. 13.
Talán pár régi látogató emlékszik még rá, hogy volt valamikor egy Avonlea CD, amit én készítettem. Ez egy nem hivatalos CD volt, amin sok-sok évvel ezelőtt összegyűjtött, lementett Váratlan utazás-oldalakat archiváltam le. 1-2 játékban meg is lehetett nyerni, pár Avonlea-rajongónak biztos megvan. :) Az egyik angol nyelvű VU-levelezőlistán valahogy nemrég előkerült, hogy valakinek kellett volna egy régi oldal, ami már azóta megszűnt, és egy barátom felvetette, hogy az oldal az én CD-men megtalálható. Ez alapján jött az ötlet, hogy esetleg publikálom ezt a CD-t, a rajta levő anyagokat másoknak is elérhetővé teszem az interneten, hátha érdekel pár embert, hogy milyen rajongói oldalak voltak 10-12 évvel ezelőtt a sorozattal kapcsolatban. Nagyon sok oldal már rég eltűnt a netről, sőt, Sullivanék oldala is többször megváltozott azóta, de nekem még megvan egy régebbi változat. :) Úgyhogy szépen feltöltöttem az anyagot az Avonlea.hu-ra.

Azt hozzá kell tennem, hogy ezek az anyagok nem az én tulajdonomat képezik, viszont régen bárki számára elérhetők voltak a neten. Természetesen, ha egy weboldal tulajdonosa megkeres azzal, hogy szedjem le a régi weboldalát, azt le fogom törölni. Az anyagok egy része hiányos, lehetnek az oldalakon törött linkek, amik nem létező oldalra mutatnak, ez senkit ne zavarjon.

A CD itt érhető el.

455 megabyte adat, cirka 50 weboldal, sok kép, videók, levelezőlisták anyagai. Jó böngészést kívánok hozzá mindenkinek! :)

2 hozzászólás Új hozzászólás
2 | Tomee89 2008. 04. 17. 21:46
Én nagyon örülök a régi oldalaknak, met nagyon sok jó, szuper képet találtam rajtuk! Eddig nem volt sok jóminőségű képem a VUról, de mostmár van, köszönöm szépen!
 
1 | Zsolt 2008. 04. 13. 23:26
Mi a véleményed a hírrel kapcsolatban?