3 éves a jelenlegi design, új zenék ennek alkalmából

2007. 11. 30.
November 30-a van, 133 évvel ezelőtt ezen a napon született Lucy Maud Montgomery. Aki már régebb óta látogatja az Avonlea.hu-t, annak ez a dátum mondhat mást is. ;) 6 évvel ezelőtt, 2001. november 30-án ezen a napon indult útjára a weboldal második változata, vele együtt a fórum, és indult be a fórum segítségével a közösségi élet is a weboldalon. Az a közösségi élet, ami aztán 2002-től Váratlan utazás-találkozókban, -hétvégékben, majd később -maratonokban, közös mozizásokban öltött testet a való életben. 3 évvel ezelőtt, 2004. november 30-án aztán ismét új designt kapott az Avonlea.hu, akkor nyerte el jelenlegi formáját, külsejét.

Bár most nagyobb frissítéssel, új oldallal nem tudok szolgálni, azért pár dolog frissült az oldalon, illetve van egy nagyobb változás is.

Már régóta szerettem volna zenei aláfestést tenni az oldalra, de ennek technikai akadályai voltak. Pár hete nekifutottam megint a kérdésnek, és bár először ígéretesnek tűnt, sajnos a technikai akadályok teljesen nem hárultak el, így az egész oldalon elérhető zenei háttér megvalósítása kicsit még várat magára, viszont a Multimédia/Hangok lapra feltöltöttem új zenéket is, és az oldalak kaptak egy oldalba ágyazott zenelejátszót. A lejátszó érdekessége, hogy nem igényel külön programot, beépül az Avonlea.hu weboldalba. A korábbi VU CD néhány minta zenéje mellé felkerült 5 szám a Winter Pleasures című téli VU CD-ről, valamint 3 részlet John Welsman kereskedelmi forgalomban nem kapható CD-jéről. A már korábban is ismertetett első VU CD jelenleg is kapható, a téli CD elfogyhatott, mert nem láttam már a Sullivan Butikban, Welsman CD-je pedig egyelőre sajnos csak ajándékként jár a 6. DVD-csomaghoz. A VU-zenék mellett az Anne CD-kről minta zenéket tartalmazó oldal is kapott lejátszót.

Másik fontos újdonság, bár ez inkább a külföldi rajongóknak lehet érdekes, hogy nyitottam egy online boltot a Cafepress.com-on. A boltban az idei kanadai utam során készült fényképekből lehet különböző termékeket megvásárolni: posztert, hűtőmágnest, naptárat, képeslapot, satöbbi. Már most is több termék van fent, de a kínálat bővülni fog.

Továbbá frissült a statisztikák oldal és téli designt kapott a site.

4 hozzászólás Új hozzászólás
4 | orsi76 2007. 12. 02. 17:35
Gratula a jubileumhoz.
Ez a szép téli dizájn pedig nem először hozza elő bennem a karácsonyi hangulatot.
 
3 | Tomee89 2007. 12. 01. 22:33
Szeretem a téli designt, elhozza a Karácsonyt így előre is!
Nagyon tetszik az új zenék közül a sorozat főcímzenéje, és a King család zene is, de a többi is nagyon jó .
 
2 | Sylvi 2007. 11. 30. 21:24
Gratulálok az évfordulóhoz!
Jó lett a téli dizájn is!
 
1 | Zsolt 2007. 11. 30. 01:42
Mi a véleményed a hírrel kapcsolatban?