Apáim története (Stories We Tell) - közös mozizás

Sarah Polley szívhez szóló új filmjében saját családjáról mesél. A színésznő csak felnőtt korában értesült arról, nem is az a Michael Polley a vérszerinti apja, aki a Váratlan utazásban Blaire doktort alakította... A családi titokról fellebbentette a fátylat: egy dokumentumfilmet készített Stories We Tell, azaz Apáim története címmel. A filmet február 27-étől óta játsszák néhány moziban.

Felmerült ötletként, hogy a sorozat rajongói együtt is elmehetnének megnézni a filmet. Egy játék is zajlott a filmmel kapcsolatban, ahol mozijegyet lehetett nyerni. A nyereményjegyek az Uránia Nemzeti Filmszínházba szólnak, ezért oda fogunk menni. Szavazás során a március 8-a jött ki olyan időpontnak, ami a legtöbb embernek megfelelő, így tehát a közös mozizás március 8-án, szombaton lesz 18:30-tól az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Akit érdekel a program, dobjon egy e-mailt, hogy tudjam, számíthatok rá! Illetve praktikus lenne közösen venni a jegyeket, azért is szóljatok előre, hogy mennyi jegyet intézzek. A film előtt páran összefutnánk beszélgetni. A mozinak az alagsorában van egy indiai kávézó, beülünk oda. Találkozzunk 16h-kor a kávézóban! Ezzel kapcsolatban ebben a fórumtopikban lehet még ötletelni. Kérdések esetén e-mailben is lehet érdeklődni.