Válts Firefoxra!

Az Avonlea.hu újradesignolásánál fontos szempont volt, hogy lehetőleg minden böngészőben szépen működjön. Minden igyekezetem ellenére a jelenleg legelterjedtebb Microsoft® Internet Explorer® böngésző 6.0-ás változata nem teljesen úgy jeleníti meg az oldalakat, ahogy elképzeltem, és ahogy a szabvány szerint meg kellene jelenítenie... (Az IE 7.0 picit jobban követi a szabványokat, de azzal is vannak gondok.)

Töltsd le még ma! A site készítése közben rengeteg bosszúságot, plusz munkát, energiát jelentett az Internet Explorer figyelembevétele... Az említett böngésző a hiedelmekkel ellentétben nem hogy nem a legjobb böngésző manapság, hanem a legelavultabb, a szabványokkal alig törődő, hibás, korszerűtlen böngésző. Nem mellékes megjegyezni azt sem, hogy a benne rejlő biztonsági réseket vírusok, számítógépes férgek, károkozó programok százai, ezrei használják ki nap, mint nap... Tehát, aki ilyen böngészőt használ, az potenciális veszélynek teszi ki mind a számítógépét, mind minden PC-n tárolt esetlegesen igen érzékeny adatát is... Ezekből következik, hogy személy szerint az Internet Explorert nem ajánlom webböngészésre. Ha nem hiszel nekem, találsz itt pár angol cikket az IE hiányosságairól és a Firefox előnyeiről.

Helyette próbáld ki inkább a Firefox nevű alternatív böngészőt. A böngésző hivatalos oldalán magyar nyelvű ismertető található.